Živjo!

Jaz sem Natali Korolova.

Dobrodošli v čudovitem svetu metafizike!

Če si želite ustvariti harmoničen prostor, pritegniti pozitivne energije in doseči uspeh v življenju, potem ste prišli na pravo mesto.

Sem specialistka za metafiziko, poslovna svetovalka, pravnica, pedagog. Raziskujem energije časa, prostora in njihov vpliv na ljudi.

Metafizika: je znanost o tem, kako biti ob pravem času na pravem mestu in hitreje doseči svoje cilje.

Več kot 15 let izkušenj kot vodilna odvetnica v mednarodnih podjetjih in uporaba zakonov metafizike mi omogoča, da vidim in izkoristim nove priložnosti za reševanje številnih življenjskih težav in doseganje dobrih poslovnih rezultatov.
Globalni zakoni časa in prostora, tako kot zakone družbe, vplivajo na vsakogar, ne glede na to, ali vemo kaj o tem ali ne.
Pri svojem delu uporabljam naslednje starodavne tehnike in metode:
- Feng Shui
- BaZi
- Qi Meng Dun Jia
Moje portfolio vključuje veliko uspešno zaključenih projektov, feng shui revizijo prostorov: pisarne nepremičninskih posrednikov in finančnikov, lokale in restavracije, stanovanja in hiše v Sloveniji, Ukrajini, Poljski, Franciji, Italiji, Rusiji, Avstriji, Angliji in Švici.
Ker sem odvetnica, so bile ene od mojih prvih feng shui strank odvetniške pisarne v Parizu, Ljubljani in Kijevu. Nato sledi feng shui zasebnih stanovanj na Dunaju in v Londonu, Varšavi, Moskvi, Ženevi, Kijevu, hotelu v Hannovru, restavracije in apartmaju v Solernu.
Vse moje stranke so usmerjeni v konkretne rezultate v resničnem življenju, kot so pridobivanje novih strank, izboljšanje uspešnosti in finančnih rezultatov podjetja, iskanje zaposlitve, krepitev zdravja in odnosov.
In tudi tisti, ki so bili sprva skeptični do feng shuija - postanejo podporniki, ko vidijo, kakšne impresivne rezultate lahko to doseže.
«Ni vam treba verjeti v feng šuj, da bi deloval. Vem le, da mi prinaša denar.»
Donald Trump
Z metafiziko se ukvarjam od leta 2004. Usposabljali so me mojstri, kot so Joey Yap, Ying Li, Raymond Lo, Mary Diamond, Vladimir Zakharov in Alexey Levandovsky.
Z ljubeznijo ustvarjam srečne domove za srečne ljudi!
Leta 2015 sem diplomirala na Institute of Science and Education (Hannover, Nemčija) in pridobila magistrsko stopnjo iz kitajske metafizične umetnosti.
Govorim ukrajinsko, slovensko, angleško in rusko.
Naše storitve
Individualne svetovanje


Več informacij
Poslovno svetovanje


Več informacij
Usposabljanje

 

Več informacij
1+
Countries
180+
Business Consultations
1+
Feng Shui Audits
350+
Clients Worlwide
DIPLOM
Kontaktirajte me!
Scroll to Top